Tjänster

Projektledning 

Driven, effektiv och erfaren projektledare inom marknadskommunikation som kan komma in med kort varsel på korta eller längre uppdrag. 

Mie Nygren har lång erfarenhet av olika typer av projekt. Hon är van att sätta sig in i nya verksamheter, planera, genomföra och driva projekt framåt mot uppsatta mål. Mie arbetar självständigt direkt mot företagets nyckelpersoner och har erfarenhet av uppdrag på företag med internationell verksamhet och engelska som koncernspråk.

Exempel på uppdrag: säljkampanjer, produktlanseringar, mässor, invigningar, konferenser och andra typer av events. 

Produktionsledning och originalproduktion

Hanterar hela kedjan vid produktion av marknadsföringsmaterial, säljstöd, utställningsmaterial, broschyrer, produktblad, kataloger. 

Textbearbetning, översättning 

Artiklar och texter för internt och externt bruk på svenska och engelska. Bearbetning av befintliga texter, korrekturläsning, översättning av texter till och från engelska samt från norska och danska till svenska och engelska.

Rådgivning och upphandling

Rådgivning i kommunikationsfrågor för entreprenörer vid utveckling av nystartade företag. Hjälper kunder med upphandlingar och ansökningar till olika uppdrag och projekt. Coachning åt nyblivna projektledare som önskar hjälp att komma in i sin roll.